visie robdesign

3 PIJLERS

Robdesign staat voor stijl, exclusief en creatief. Opgericht in 2007 en het streven naar een steeds hoger niveau wierp al snel zijn vruchten af, met een groeiend klantenbestand van tevreden klanten. Alles begint met een goede communicatie wat resulteert in een oogstrelende vormgeving en een creatief ontwerp. Deze creaties worden gemaakt met volle overgave en inlevingsvermogen om zo het doel van de klant te bereiken. Want als webdesigner en vormgever moet je in de eerste plaats denken vanuit de ander. Mijn passie is uw doel te bereiken.

GRAFISCH

Het bouwen van sfeervolle websites met een creatief accent. Met oog voor detail ontwerpt Robdesign sites die de juiste stijl en sfeer weergeven. Het is een bron om informatie te tonen, maar je kan er veel meer mee. Het is de bedoeling om een exclusieve productie af te leveren waar de klant zich helemaal in kan vinden. Het hele webproces wordt samen met de klant overlegd.

WEBDESIGN

Het grafisch ontwerpen van brochures, folders, logo’s, huisstijlen, uitnodigingen,..Een uitnodiging weerspiegelt de ziel van je persoonlijkheid of je organisatie/bedrijf. Een logo of huisstijl is het gezicht van je bedrijf. Een niet geslaagd logo of huisstijl geeft een vertekend beeld van je firma die vaak uw levenswerk is. Een goed ontwerp begint met een brainstorming. Telkens wordt de volle aandacht geschonken aan een mooie vormgeving met een creatief accent. Hierbij staat herkenbaarheid, eenvoud en exclusiviteit centraal.

Go to top

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share